E-Zero – Un nou concept, o noua viata

HABITAT – Case Bianca a dat startul, in data de 19 ianuarie 2015, la constructia primei case cu adevarat pasiva pe structura din lemn din Romania.

PRIMA CASA DIN LEMN CU ADEVARAT PASIVA DIN ROMANIA

E-ZERO DE LA CONCEPT LA REALITATE

Proiectare structurala din lemn cu softul RoofCon-TrussCon utilizand tehnologia MiTek.

Proiectare structurala din lemn cu softul RoofCon-TrussCon utilizand tehnologia MiTek.

Prima casa cu adevarat pasiva se numeste E-ZERO, este o casa realizata integral pe structura din lemn, la care sa folosit cea mai noua tehnologie de imbinare a elementelor structurale din lemn respectiv “Sudura lemnului”. Cu acesta tehnologie se obtine o imbinare solida a elementelor structurale din lemn si foarte rezistenta in timp, structura de rezistenta devenid o structura din lemn spatiala rezistenta la cutremure de peste 8 grade.
Prima casa cu adevarat pasiva se numeste E-ZERO, este o casa realizata integral pe structura din lemn, la care sa folosit cea mai noua tehnologie de imbinare a elementelor structurale din lemn respectiv “Sudura lemnului”. Cu acesta tehnologie se obtine o imbinare solida a elementelor structurale din lemn si foarte rezistenta in timp, structura de rezistenta devenid o structura din lemn spatiala rezistenta la cutremure de peste 8 grade. Casa E-ZERO se monteaza chiar acum in loc. Balotesti-Ilfov Sos. Unirii, nr. 309, si va fi inaugurata publicului in perioada Targului imobiliar TIMON din data de 16-19 aprilie Bucuresti, Piata Constitutiei. Casa E-ZERO va fi dispononbila in curand in cadrul Complexului Bianca Residence din loc. Balotesti-Ilfov, zona Stadion. Aici va prezentam cateva imagini ale proiectului casei, precum si din timpul executiei acesteia, urmand sa va tinem la curent cu toate etapele construirii pana la receptia finala.

image_pdfimage_print