E-Zero – Un nou concept, o noua viata

HABITAT – Case Bianca a dat startul, in data de 19 ianuarie 2015, la constructia primei case cu adevarat pasiva pe structura din lemn din Romania.

PRIMA CASA DIN LEMN CU ADEVARAT PASIVA DIN ROMANIA

E-ZERO DE LA CONCEPT LA REALITATE

Proiectare structurala din lemn cu softul RoofCon-TrussCon utilizand tehnologia MiTek.

Proiectare structurala din lemn cu softul RoofCon-TrussCon utilizand tehnologia MiTek.

Prima casa cu adevarat pasiva se numeste E-ZERO, este o casa realizata integral pe structura din lemn, la care sa folosit cea mai noua tehnologie de imbinare a elementelor structurale din lemn respectiv “Sudura lemnului”. Cu acesta tehnologie se obtine o imbinare solida a elementelor structurale din lemn si foarte rezistenta in timp, structura de rezistenta devenid o structura din lemn spatiala rezistenta la cutremure de peste 8 grade.
Prima casa cu adevarat pasiva se numeste E-ZERO, este o casa realizata integral pe structura din lemn, la care sa folosit cea mai noua tehnologie de imbinare a elementelor structurale din lemn respectiv “Sudura lemnului”. Cu acesta tehnologie se obtine o imbinare solida a elementelor structurale din lemn si foarte rezistenta in timp, structura de rezistenta devenid o structura din lemn spatiala rezistenta la cutremure de peste 8 grade. Casa E-ZERO se monteaza chiar acum in loc. Balotesti-Ilfov Sos. Unirii, nr. 309, si va fi inaugurata publicului in perioada Targului imobiliar TIMON din data de 16-19 aprilie Bucuresti, Piata Constitutiei. Casa E-ZERO va fi dispononbila in curand in cadrul Complexului Bianca Residence din loc. Balotesti-Ilfov, zona Stadion. Aici va prezentam cateva imagini ale proiectului casei, precum si din timpul executiei acesteia, urmand sa va tinem la curent cu toate etapele construirii pana la receptia finala.