Case din lemn prefabricate

case_din_lemn

CASE DIN LEMN FRAMING PREFABRICATE

Conceptul de case din lemn prefabricate a aparut in America sub brandul „framing house” si s-a raspandit apoi in tarile scandinave, in prezent fiind popularizat si cautat peste tot in lume datorita multiplelor avantaje.

De exemplu, in Franta, casele prefabricate din lemn sunt cunoscute sub denumirea de „maison en bois”, „ossature in bois” sau „construction prefabricate”. Acest concept, „case din lemn prefabricate”, este alternativa rapida atunci cand omul doreste sa-si construiasca o casa sau o locuinta durabila, confortabila termic intr-un timp relativ scurt. In decursul anilor s-a demonstrat ca aceste case din lemn prefabricate pot fi construite intr-o mare varietate de stiluri arhitectonice.

Tehnologia folosita ofera nu doar avantajul realizarii rapide a lucrarii, cat si garantia unei utilizari durabile si a unui confort termic sporit.

Case Lemn Bianca este una dintre cele mai vechi companii din Romania care construieste case din lemn prefabricate, din anul 2015  avand o expozitie proprie de case pe structura din lemn in localitatea Balotesti judetul Ilfov!

  Case din lemn si sarpante industrializate! 90% in atelier – 10% in santier!