case_din_lemn

CASE PE STRUCTURA DE LEMN

Ce este casa pe structura din lemn?

Este o constructie a carei structura de rezistenta este proiectata si executata pe structura de lemn ca alternativa la constructiile de zidariei, cadre din beton armat si metal.

Proiectarea unei case pe structura din lemn se realizeza cu programe de proiectare specializate in calculul structural al lemnului, de catre inginerii structuristi ai companiei noastre cu softul de proiectare MiTek-PAMIR tinand cont de normativele de rezistenta in constructii.

Aceste case pe structura din lemn sunt foarte bine calculate din punct de vedere al rezistentei in timp, rezistantand mai bine la cutremure de pamant fata de constructiile similare din beton, caramida, metal, etc, deoarece lemnul este un marerial elastic.

constructii-lemn

constructii-betonPARERI DESPRE CONSTRUCTIILE DE CASE PE STRUCTURA DIN LEMN!

2 motive pentru care unii romani se feresc sa-si construiasca case pe structura din lemn?

  1. Nu sunt informati corect despre avantajele caselor pe structura din lemn.
  2. Au avut ghinionul sa intre sau sa locuiasca intr-o casa pe structura din lemn care era prost construita din punct de vedere structural, cu o termoizolatie fonica si termica de proasta calitate, etc.

Acest lucru este o perceptie gresita, falsa, care aduce prejudicii de imagine producatorilor credibili, profesionisti, de case pe structura din lemn, care au investit sute de mii sau chiar milioane de euro in tehnologia de fabricare a acestui tip de case.

Ne referim aici:

  • in programe de proiectare specializate pentru calculul structurilor din lemn
  • in utilaje si linii de productie pentru prelucrarea si uscarea lemnului
  • in resursa umana calificata, ingineri proiectanti, operatori CNC, dulgheri de sarpante si muncitori montatori de case pe structura din lemn

CASE LEMN BIANCA SATISFACE CEL DE-AL 8-LEA SIMT IN MATERIE DE CONFORT !

Pentru a va convinge si schimba parerea despre constructiile pe structura din lemn va invitam sa vizitati FABRICA DE CASE DIN LEMN si Showroom-ul nostru din Balotesti,Jud. lfov, unde aveti posibilitatea sa intrati in contact cu tehnologia viitorului de fabricare a caselor pe structura din lemn industrializate.

Totodata, va putem facilita intrarea in mai multe case pe structura din lemn construite de Case Lemn Bianca incepand cu anul 1992.

 

showroom-balotesti2
showroom-balotesti
Proiectare structurala din lemn cu softul RoofCon-TrussCon utilizand tehnologia MiTek.

Proiectare structurala din lemn cu softul RoofCon-TrussCon utilizand tehnologia MiTek.

Prima casa cu adevarat pasiva se numeste E-ZERO, este o casa realizata integral pe structura din lemn, la care sa folosit cea mai noua tehnologie de imbinare a elementelor structurale din lemn respectiv “Sudura lemnului”. Cu acesta tehnologie se obtine o imbinare solida a elementelor structurale din lemn si foarte rezistenta in timp, structura de rezistenta devenid o structura din lemn spatiala rezistenta la cutremure de peste 8 grade.
Prima casa cu adevarat pasiva se numeste E-ZERO, este o casa realizata integral pe structura din lemn, la care sa folosit cea mai noua tehnologie de imbinare a elementelor structurale din lemn respectiv “Sudura lemnului”. Cu acesta tehnologie se obtine o imbinare solida a elementelor structurale din lemn si foarte rezistenta in timp, structura de rezistenta devenid o structura din lemn spatiala rezistenta la cutremure de peste 8 grade. Casa E-ZERO se monteaza chiar acum in loc. Balotesti-Ilfov Sos. Unirii, nr. 309, si va fi inaugurata publicului in perioada Targului imobiliar TIMON din data de 16-19 aprilie Bucuresti, Piata Constitutiei. Casa E-ZERO va fi dispononbila in curand in cadrul Complexului Bianca Residence din loc. Balotesti-Ilfov, zona Stadion.

  Case din lemn si sarpante industrializate! 90% in atelier – 10% in santier!
image_pdfimage_print