Case pe structura din lemn

case_din_lemn

CASE PE STRUCTURA DIN LEMN

Ce este casa pe structura din lemn?

Este o constructie a carei structura de rezistenta este formata din structura din lemn in locul zidariei, a cadrelor de beton sau a confectiei metalice. Casele pe structura din lemn sunt foarte bine calculate din punct de vedere al rezistentei, ele rezistentand mai bine cutremurelor de pamant fata de constructiile similare din beton, caramida, metal, etc.

De ce se feresc romanii sa-si construiasca case pe structura din lemn?

  1. Nu sunt informati despre avantajele caselor pe structura din lemn.
  2. Au avut ghinionul sa intre sau sa locuiasca intr-o casa pe structura din lemn care era prost construita, izolata fonic si termic, scartaia, etc.
  3. O perceptie falsa care aduce prejudicii de imagine producatorilor profesionisti de case pe structura din lemn, care au investit in utilaje de prelucrarea si uscarea lemnului, au personal calificat, ingineri proiectanti specialisati in proiectarea de case pe structura din lemn.

AVANTAJE CASE PE STRUCTURA DIN LEMN

  1. Rezista la cutremure de peste 5 grade;
  2. Timp redus de executie;
  3. Respecta tehnologia;
  4. Satisface cel de-al 8-lea simt in materie de confort.

Pentru a va convinge, va rugam sa vizitati Show-room-ul nostru din localitatea Balotesti – Jud. lfov.

Totodata, va putem facilita intrarea in mai multe case pe structura din lemn construite de Case Bianca incepand cu anul 1996.

Proiectare structurala din lemn cu softul RoofCon-TrussCon utilizand tehnologia MiTek.

Proiectare structurala din lemn cu softul RoofCon-TrussCon utilizand tehnologia MiTek.

Prima casa cu adevarat pasiva se numeste E-ZERO, este o casa realizata integral pe structura din lemn, la care sa folosit cea mai noua tehnologie de imbinare a elementelor structurale din lemn respectiv “Sudura lemnului”. Cu acesta tehnologie se obtine o imbinare solida a elementelor structurale din lemn si foarte rezistenta in timp, structura de rezistenta devenid o structura din lemn spatiala rezistenta la cutremure de peste 8 grade.
Prima casa cu adevarat pasiva se numeste E-ZERO, este o casa realizata integral pe structura din lemn, la care sa folosit cea mai noua tehnologie de imbinare a elementelor structurale din lemn respectiv “Sudura lemnului”. Cu acesta tehnologie se obtine o imbinare solida a elementelor structurale din lemn si foarte rezistenta in timp, structura de rezistenta devenid o structura din lemn spatiala rezistenta la cutremure de peste 8 grade. Casa E-ZERO se monteaza chiar acum in loc. Balotesti-Ilfov Sos. Unirii, nr. 309, si va fi inaugurata publicului in perioada Targului imobiliar TIMON din data de 16-19 aprilie Bucuresti, Piata Constitutiei. Casa E-ZERO va fi dispononbila in curand in cadrul Complexului Bianca Residence din loc. Balotesti-Ilfov, zona Stadion. Aici va prezentam cateva imagini ale proiectului casei, precum si din timpul executiei acesteia, urmand sa va tinem la curent cu toate etapele construirii pana la receptia finala.

  Case din lemn si sarpante industrializate! 90% in atelier – 10% in santier!