case_din_lemn

CASA BIANCA 222 P+M

 

Daca iti petreci mult timp acasa si ai nevoie de mult spatiu, aceasta constructie este perfecta pentru tine. Cu o suprafata desfasurata de 222 de metri patrat, un aspect clasic cu multe detalii moderne si o compartimentare inteligenta, poate sa iti ofere tot confortul de care ai nevoie zi de zi.

Casa este construita pe o structura din lemn, ceea ce ii asigura rezistenta, o izolare foarte buna din punct de vedere termic si fonic, precum si costuri reduse. Desi este mare, aspectul exterior nu iti da impresia unei constructii voluminoase, ba din contra, pare destul de compacta.Odata ce intri in ea insa, descoperi spatiul urias pe care il ai la dispozitie.

Parterul

La parter accentul se pune pe living si pe garaj., care impreuna au peste 60 de metri patrati. Acelasi parter iti ofera mediul perfect pentru toate activitatile din timpul zilei: o bucatarie mare, o camara, o baie, zone de depozitare si o camera tehnica. Fiind o casa mare, tot la parter vei gasi doua dintre dormitoarele locuintei.

Mansarda

Este ceva mai micuta, insa acest lucru o face fermecatoare. Aici vei descoperi 3 dormitoare, 2 dressing room-uri si o baie mare. Daca spatiile de depozitare de la parter nu iti sunt suficiente, te mai poti folosi de podul care are 11.4 metri patrati.

image_pdf