case_din_lemnCONSTRUCTII CASE DE LEMN

Suntem experti în fabricarea de constructii case din lemn prefabricate din anul 1992, executam diferite dimensiuni si forme (design). Putem proiecta casa din lemn în funcție de cerinte, nevoie si de bugetul dumneavoastra. Pur si simplu ne puneti la dispozitie un proiect si noi prefabricam si montam casa!

TEHNOLOGIA MODERNA DE PREFABRICARE CONSTRUCTII DIN LEMN LEMN REPREZINTA CALITATE SUPERIOARA!

Proiectarea constructiilor din lemn de realizeaza in programe inovatoare 3D, in acest mod sunt eliminate toate erorile  permitandu-ne sa proiectam constructii complexe.

Tehnologia moderna de fabricarea a structurilor din lemn industrializate impreuna cu cu sistemul de control al calitatii ne determina sa oferim pietei constructiilor din lemn cele mai inalte standarde de calitate, confort termic si fonic. In acest sens se minimizeaza la maxim impactului asupra mediului prin reducerea costurilor cu intretinerea locuintelor.

LEMNUL CA MATERIAL DE CONSTRUCTIE ESTE REGENERABIL

Casele din lemn sunt usoare asa ca, consumul de ciment si fier este unul redus in realizarea fundatiilor. Prin utilizarea lemnului în constructii se reduc emisiile în atmosferă, avand impact pozitiv asupra mediului inconjurator. Cheresteaua din care sunt fabricate constructiile din lemn are caracteristici unice pentru asigurarea unui climat interior excelent, rezistenta, durabilitatea si restenta in timp.

TIMP REDUS DE FABRICARE SI MONTAJ

Astazi costul si calitatea reprezinta cei 2 factori in luarea unei decizii de a achizitiona o constructie din lemn industrializata. Prin industrializare, consumul de material lemnos din fabrică este optimizat la maxim, economisesti timp care insemna bani, cost competitiv fata de condtructiile traditionale din beton, caramida, BCA, etc.

 

  Case din lemn si sarpante industrializate! 90% in atelier – 10% in santier!

 

 

 

 

image_pdfimage_print