Constructii industriale

banner_oferta_noastra2CONSTRUCTII HALE INDUSTRIALIZATE PE STRUCTURA DIN LEMN DE RASINOASE, ASAMBLATE CU PLACI MULTICUI IN SISTEM GRINZI CU ZABRELE, TEHNOLOGIE MITEK- SUDURA LEMNULUI

 hala_industriala_lemn3  hala_industriala_lemn4

Halele industriale pe structura din lemn, pe care compania noastra le executa, sunt cu pana la 50% mai ieftine decat halele metalice sau cele cu stalpi si cadre de beton.

– Sunt usoare, nu necesita fundatii grele, timpul de executie si montaj este foarte redus.

FABRICA DE HALE SI ACOPERISURI DIN LEMN, de la PROIECTARE LA MONTAJ, MARCA CASE BIANCA – SUDURA LEMNULUI!

Case Bianca executa  o gama variata de hale industriale din lemn si depozite in sistem industrializat (prefabricat) 100%, pe structura din lemn de rasinoase.

Totul se executa  in fabrica  de hale si sarpante din lemn, sub tehnologia MiTek -Sudura Lemnului.

La Case Bianca  totul se executa prefabricat, platiti hala din lemn sau sarpanta ca produs finit, nu platiti pierderile de material lemnos, cum se intampla cu asa-zisii mesteri, care construiesc hala din lemn la fata locului, iar pierderile de material lemnos si furturile depasesc 50% din cantitatea de lemn utilizata.

CARE SUNT PASII CARE TREBUIE FACUTI PENTRU A COMANDA MANSARDA, SARPANTA, ACOPERISUL IN SISTEM INDUSTRIALIZAT-PREFABRICAT?

Pasul 1: Trebuie sa ne puneti la dispozitie  proiectul de hala faza DTAC, executat de un arhitect, impreuna cu planurile de invelitoare si 2 sectiuni. Daca nu aveti asa ceva, arhitectul companiei noastre  se deplaseaza la fata locului, va consiliaza si va pregateste 2 propuneri de solutie.

Pasul 2: In baza proiectului DTAC, compania noastra elaboreaza proiectul  tehnic  si oferta de pret. In situatia in care aveti deja un proiect de hala pe structura din otel sau beton,  Case Bianca va ofera gratuit proiectul tehnic de executie in varianta  hala pe structura din lemn industrializata,  asamblata cu placi multicui. Platiti doar verificarea proiectului, care trebuie sa fie stampilat de un verificator atestat  pentru structurile din lemn.
Pasul 3: Lansarea in productie. Montajul poate fi facut de compania noastra sau va putem pune la dispozitie planurile detaliate  de montaj si kitul de hala complet livrat in santier,  in vederea montajului de catre constructorul dvs.

Tehnologia de fabricare  pentru  halele si structurile din lemn este MITek- Sudura  Lemnului cu placi multicui. Standardul utilizat  pentru fabricarea halelor si structurilor din lemn  este EN 14 250, norma europena de fabricare  si asamblare de  structuri  din lemn cu placi multicui certificare CE.

Lemnul folosit este de rasinoase, umiditatea la intrarea in procesul de productie este de maximum 18%, tratamentele lemnului  se fac cu materiale ecologice certificate CE.Toate elementele  structurale din lemn  pentru  fabricarea halelor din lemn industrializate in sistem grinzi cu zabrele sunt sortate pe clase de rezistenta, debitarea se face  cu masini cu comanda numerica- CNC, care primesc informatia de taiere din programul de proiectare si calcul structural RoofCon TrussCon. Asamblarea  elementelor structurale  se face cu ajutorul placilor multicui,  folosind instalatii de presare hidraulice cu pana la 50 tone forta de presare, in functie de placa multicui utilizata.
Peretii de inchidere  se asambleaza pe linia de productie in sistem hidraulic, toti montantii din lemn trebuie sa stea obligatoriu in presiune  pe masa de montaj  in momentul impuscarii cuielor speciale, al presarii  placilor multicui si aplicarii  saibei, care poate fi din placi osb, betonyp, vidiwool, vidyfloor, etc, in functie de cerinte.

DE CE SA ALEGETI O HALA PE STRUCTURA DIN LEMN, ACOLO UNDE CONDITIILE DE EXPLOATARE PERMIT?

  • Pretul  mai mic cu pana la 50% fata de hala pe structura metalica sau din beton, cu aceeasi durata de viata.
  • Timpul redus de fabricatie si montaj: o hala pe structura din lemn cu o suprafata construita de aprox 1000 mp se poate executa in mai putin de 30 zile, incepand de la proiectare, executie si preuzinarea in fabrica de hale din lemn, pana la montajul pe terenul beneficiarului.
  • Lemnul se comporta foarte bine in mediile agresive, de exemplu in cazul fermelor zootehnice unde concentratia de amoniac este ridicata, precum si in mediul salin la depozitele de sare sau depozitele de materiale antiderapante pentru companiile de drumuri si autostrazi. Foto  dej si astaldi captura RCV
  • Tehnologia de fabricare pentru halele din lemn in sistem industrializat tip grinzi cu zabrele, asamblate cu placi multicui, permite realizarea de hale din lemn industriale cu deschideri foarte mari, de pana la 42 m fara reazame intermediare.
  • Fundatiile sau blocurile de fundare  sunt realizate cu cantitati reduse de otel si beton, datorita greutatii reduse a halei din lemn comparativ cu hala pe structura metalica sau cea pe structura din beton.
  • Se poate demonta si monta foarte usor  pe un alt teren, sistemul prefabricat tip grinzi cu zabrele asamblate cu placi multicui, permitand acest lucru

Pentru sectorul industrial oferim 3 variante constructive:

hala_industriala_lemn Hale din lemn cu pereti integrali din lemn (framing) hala_industriala-lemn1Hale din lemn cu ferme tip portal- cadre din grinzi  cu zabrele din lemn hala_lemn_arc_cercHale din lemn si depozite din lemn cu ferme din lemn tip arc de cerc