Hale metalice prefabricate

banner_oferta_noastra2

  CONSTRUCTII HALE INDUSTRIALIZATE PE STRUCTURA DIN LEMN DE RASINOASE, ASAMBLATE CU PLACI MULTICUI IN SISTEM GRINZI CU ZABRELE, TEHNOLOGIE MITEK- SUDURA LEMNULUI
   

Halele industriale pe structura din lemn, pe care compania noastra le executa, sunt cu pana la 50% mai ieftine decat halele metalice sau cele cu stalpi si cadre de beton.

– Sunt usoare, nu necesita fundatii grele, timpul de executie si montaj este foarte redus.

  FABRICA DE HALE SI ACOPERISURI DIN LEMN, de la PROIECTARE LA MONTAJ, MARCA CASE BIANCA – SUDURA LEMNULUI!

Case Bianca executa o gama variata de hale industriale din lemn si depozite in sistem industrializat (prefabricat) 100%, pe structura din lemn de rasinoase.

Totul se executa in fabrica de hale si sarpante din lemn, sub tehnologia MiTek -Sudura Lemnului.

La Case Bianca totul se executa prefabricat: platiti hala din lemn sau sarpanta ca produs finit, nu platiti pierderile de material lemnos. Asa-zisii mesteri aleg sa construiasca hala din lemn la fata locului, pierderile de material lemnos fiind suportate de dumneavoastra.

  CARE SUNT PASII CARE TREBUIE FACUTI PENTRU A COMANDA MANSARDA, SARPANTA, ACOPERISUL IN SISTEM INDUSTRIALIZAT-PREFABRICAT?

Pasul 1: Trebuie sa ne puneti la dispozitie  proiectul de hala faza DTAC, executat de un arhitect, impreuna cu planurile de invelitoare si 2 sectiuni. Daca nu aveti asa ceva, arhitectul companiei noastre se deplaseaza la fata locului, va consiliaza si va ofera minimum doua solutii.

Pasul 2: In baza proiectului DTAC, compania noastra elaboreaza proiectul tehnic si oferta de pret. In situatia in care aveti deja un proiect de hala pe structura din otel sau beton, Case Bianca va ofera gratuit proiectul tehnic de executie in varianta hala pe structura din lemn industrializata, asamblata cu placi multicui. Dumneavoastra platiti doar verificarea proiectului, care trebuie sa fie stampilat de un verificator atestat pentru structurile din lemn.

Pasul 3: Lansarea in productie. Montajul poate fi facut de compania noastra sau va putem pune la dispozitie planurile detaliate de montaj si kitul de hala complet livrat in santier, in vederea montajului de catre constructorul dvs.

Tehnologia de fabricare pentru halele si structurile din lemn este MITek- Sudura  Lemnului cu placi multicui. Standardul utilizat pentru fabricarea halelor si structurilor din lemn este EN 14 250, norma europena de fabricare si asamblare de structuri din lemn cu placi multicui certificare CE.

Lemnul folosit este de rasinoase, umiditatea acestuia la intrarea in procesul de productie fiind de maximum 18%. Tratamentele lemnului se fac cu materiale ecologice certificate CE. Toate elementele structurale din lemn pentru fabricarea halelor din lemn industrializate in sistem grinzi cu zabrele sunt sortate pe clase de rezistenta.

Debitarea se face cu masini cu comanda numerica- CNC, care primesc informatia de taiere din programul de proiectare si calcul structural RoofCon TrussCon. Asamblarea elementelor structurale se face cu ajutorul placilor multicui,  folosind instalatii de presare hidraulice cu pana la 50 tone forta de presare, in functie de placa multicui utilizata.

Peretii de inchidere se asambleaza pe linia de productie in sistem hidraulic. Montantii din lemn trebuie sa stea obligatoriu in presiune pe masa de montaj in momentul impuscarii cuielor speciale, al presarii placilor multicui si aplicarii saibei, care poate fi din placi osb, betonyp, vidiwool, vidyfloor, etc, in functie de cerinte.

  DE CE SA ALEGETI O HALA PE STRUCTURA DIN LEMN, ACOLO UNDE CONDITIILE DE EXPLOATARE PERMIT?
  • Pretul mai mic cu pana la 50% fata de hala pe structura metalica sau din beton, cu aceeasi durata de viata.
  • Timpul redus de fabricatie si montaj: o hala pe structura din lemn cu o suprafata construita de aprox 1000 mp se poate executa in mai putin de 30 zile, incepand de la proiectare, executie si preuzinarea in fabrica de hale din lemn, pana la montajul pe terenul beneficiarului.
  • Lemnul se comporta foarte bine in mediile agresive: de exemplu in cazul fermelor zootehnice unde concentratia de amoniac este ridicata, precum si in mediul salin la depozitele de sare sau depozitele de materiale antiderapante pentru companiile de drumuri si autostrazi.
  • Tehnologia de fabricare pentru halele din lemn in sistem industrializat tip grinzi cu zabrele, asamblate cu placi multicui, permite realizarea de hale din lemn industriale cu deschideri foarte mari, de pana la 42 m fara reazame intermediare.
  • Fundatiile sunt realizate cu cantitati reduse de otel si beton, datorita greutatii reduse a halei din lemn comparativ cu hala pe structura metalica sau cea pe structura din beton.
  • Se poate demonta si monta foarte usor pe un alt teren, sistemul prefabricat tip grinzi cu zabrele asamblate cu placi multicui permitand acest lucru.

Pentru sectorul industrial oferim 3 variante constructive:

hala_industriala_lemn Hale din lemn cu pereti integrali din lemn (framing) hala_industriala-lemn1Hale din lemn cu ferme tip portal- cadre din grinzi cu zabrele din lemn hala_lemn_arc_cercHale din lemn si depozite din lemn cu ferme din lemn tip arc de cerc

Habitat-Case Bianca a executat in anul 2017 un salon de evenimente pe structura din lemn cu ajutorul tehnologiei MITEK-SUDURA LEMNULUI cu placi multicui. Modelul executat este tip hala din lemn cu ferme portal (grinzi cu zabrele din lemn). Acest concept reprezinta cea mai economica solutie pentru realizarea de structuri din lemn rapide si sigure, tehnologia de fabricare permitand realizarea de constructii industriale si agricole fara reazeme intermediare de pana la 40 m.

Salon de evenimente

Salon evenimente structura lemn

 

  Case din lemn si sarpante industrializate! 90% in atelier – 10% in santier!