Despre Noi

despre_noiIstorie – Experienta si tehnologie

image005In anul 1991 am inceput comertul cu case din lemn, colaborand cu mai multe companii din Romania care produceau case din lemn.

In acea perioada toti producatorii de case din lemn din Romania lucrau in sistem traditional, dulgherii ( mesterii) construind casele de lemn la fata locului, cu putina elemente industrializate (prefabricate) in atelier.

Pana in anul 1994 am vandut si montat mai multe case din lemn de la diversi producatori, in special pentru piata externa: Spania, Italia, Franta si Grecia.

In baza experientei acumulate, in 1994 am decis sa fabricam noi aceste case din lemn in sistem prefabricat, dupa conceptul american.

Astfel, am achizitionat un fost CAP, 15 000 mp cu 3 Hale agricole ( grajduri) in localitatea Petricani (Tg. Neamt, jud. Neamt), zona predominata de paduri de lemn de rasinoase si foioase.

Halele au fost modernizate si transformate in hale moderne de productie, incepand activitatea de industrializare si prelucrare a lemnului pentru fabrica de case din lemn cu 3 linii de productie:

image003 image001
  • Linia de gatere si uscare a lemnului
  • Linia de productie pereti si sarpante prefabricate (sandwich) pentru casele din lemn in sistem framing
  • Linia de productie binale din lemn (usi-ferestre) si scari interioare

Astfel, am inceput propria activitatea de productie in domeniul prelucrarii lemnului, dand startul constructiei caselor din lemn, intr-o perioada in care acestea se aflau in faza de pionierat.

Astazi – Servicii integrate

Astazi suntem una dintre cele mai prestigioase companii de constructii case din lemn din Romania.

Experienta si traditia noastra in industria prelucrarii lemnului, combinate cu cele mai noi programe de proiectare si fabricare a caselor din lemn, ne ajuta sa va oferim produse de cea mai buna calitate.

Astazi va oferim servicii integrate: proiectare, fabricare si instalarea caselor din lemn.

Noi creem solutii atat pentru casele individuale, cat si pentru constructiile industriale/agricole, promovand lemnul ca solutie eficienta, rapida si economica pentru sec. XXI.

Prin dezvoltarea pregatirii profesionale a personalului, precum si prin investitiile permanente in echipamente moderne, astazi putem raspunde tuturor nevoilor clientilor nostri, prin reducerea timpului si costurilor executiei caselor din lemn.

image007 image009a

Va sfatuim sa apelati cu incredere la serviciile noastre, pentru ca punem la dispozitia dvs. experienta, tehnologia si cunostintele noastre.

┬áCase din lemn si sarpante industrializate! 90% in atelier – 10% in santier!