banner_oferta_noastra2

SARPANTE / STRUCTURI DIN LEMN

sarpanta_prefabricata_pizzerieSarpanta – Acoperisul din lemn reprezinta unul dintre cele mai expresive detalii arhitecturale ale constructiilor prevazute cu sarpanta, fie ca se numeste casa din lemn, casa de zidarie, hala pe structura din lemn ori sala de sport, etc.

Vântul, uraganele, tornadele, cutremurele, ploile si zapezile abundente sunt dusmanii cei mai agresivi ai caselor, si implicit ai sarpantelor acestora, care pot provoca insemnate pagube materiale, dar si pierderi de vieti omenesti.

In România, din pacate, acoperisul (sarpanta) din lemn este tratata inca din facultate la modul general, in practica neexistand departamente specializate în sarpante, care sa cunoasca si sa controleze acest domeniu.

Pentru specialistii societatii noastre constructia sarpantelor constituie o provocare, care este pusa intr-o lumina noua prin aparitia unor posibilitati de calcul si executie moderne, oferite de soft-urile dedicate lemnului, asigurand realizarea unor constructii moderne, calitative, rezistente, cu durata mica de executie.

De asemenea, o mare problema în executia si montajul sarpantelor din lemn (acoperisurilor) este slaba pregatire a dulgherilor, determinata la randul ei de lipsa de cunostinte tehnice a unor proiectanti. Astfel, de cele mai multe ori, din proiectul tehnic lipsesc detaliile de executie ale sarpantei, lasandu-se mana libera muncitorului, „ca oricum românul se pricepe la toate”, aparând riscurile realizarii unor acoperisuri nesigure, ce pot avea consecinte grave în timp.

sarpanta_lemn_prefabricataCompania noastra va ofera un produs integrat in domeniul constructiei sarpantei, începând de la: consultanta, proiectare, continuând cu productia si transportul, încheind cu montajul si predarea la cheie a acoperisului.

Programele de proiectare dedicate exclusiv desenului si calculului structurilor din lemn dupa EuroCod 5, impreuna cu calitatea materialelor folosite (lemn si organe de asamblare tip placa multicui) sunt cheia succesului companiei noastre in multumirea clientului.

Dezvoltam in mod individual fiecare proiect. Luam in considerare toti factorii care garanteaza siguranta, statica, parametrii de rezistenta ai materiilor prime, precum si nevoile clientului referitoare la forma geometrica a acoperisului. Putem adapta proiectul executat deja in varianta traditionala la sistemul industrializat.sarpanta_prefabricata

  Case din lemn si sarpante industrializate! 90% in atelier – 10% in santier!

 

image_pdfimage_print