case_din_lemn

CASE DE LEMN PREFABRICATE

Conceptul de case de lemn prefabricate a aparut prima data in America sub brandul „framing house” si s-a raspandit repede in toata Europa. Astazi conceptul de „case de lemn prefabricate” este foarte popular in intreaga lume intrucat se realizeaza cu un consum mic de energie, sunt durabile si confortabile.

casa de lemn prefabricata

Tarile Scandinave si Franta sunt campionii Europei in ce priveste constructia de case de lemn prefabricate, in Franta fiind cunoscute sub denumirea de „maison en bois” sau „ossature in bois”.

In Romania sunt cunoscute sub denumirea de  „case de lemn prefabricate” sau „case din lemn sandwich”.

Primele constructii de acest gen s-au construit in Romania in anii ’80 de regimul comunist in jud. Neamt, in incinta fabricii de cherestea Tarcau Forest.

Ele au fost proiectate ca si „constructii provizorii din lemn” pentru organizarea de santier, utilizate ca spatii de cazare pentru muncitori la constructia canalului navigabil Dunare-Marea Neagra.

Tehnologia pentru fabricarea de case pe structura din lemn a evoluat. Case Lemn Bianca cu traditie din 1992″ este una dintre primele companii din Romania care produce case pe structura din lemn prefabricate ca si locuinte permanente dupa tehnologia de ultima generatie.

Astazi totul se realizeaza in unitatea de productie sub control strict al calitatii si umiditatii lemnului, rezultand constructii din lemn rapide, durabile si confortabile.

Acest concept este alternativa rapida atunci cand omul doreste sa-si construiasca o locuinta intr-un timp relativ scurt.

In decursul anilor s-a demonstrat ca ridicarea caselor prefabricate nu sunt limitate arhitectonic, satisfacand cele mai exigente cerinte si detalii concepute de arhitecti.

Pentru a va convinge alegeti-va modelul dorit din aceasta pagina.

casa de lemn pe doua nivele prefabricata
  Case din lemn si sarpante industrializate! 90% in atelier – 10% in santier!

 

 

 

image_pdf