Constructii case din lemn

case_din_lemn
INDUSTRIA DE CONSTRUCTII CASE DIN LEMN A LUAT AMPLOARE IN ANUL 2006 ODATA CU APARITIA TEHNOLOGIEI MiTek IN ROMANIA.

Ce reprezinta de fapt tehnologia MiTek pentru segmentul de constructii case din lemn?

  • programe de proiectate specializate in desen si calcul structural al lemnului, pentru toate tipurile de constructii pe structura din lemn.
  • masini, utilaje si linii de productie dedicate pentru constructia caselor din lemn in sistem industrializat in unitatea de productie.
  • organe metalice de asamblare a lemnului de tip placi multicui.

Ca partener MiTek din anul 2006 am implementat tehnologia in FABRICA DE CASE DIN LEMN din localitatea Balotesti-Ilfov.  Aceasta tehnologie ne permite practic sa executam orice forma (design), dimensiune. etc. de constructie pe structura din lemn.

Suntem printre putinele companii din Romania care putem converti in procent de peste 90% proiectele pe structura de zidarie, beton si otel in proiecte pe structura din lemn.

Proiectarea inovatoare 3D cu softul MiTek Pamir ne permite sa proiectam cu usurinta constructii complexe simplificand si procesul de fabricare intrucat tot necesarul de materiale si detalii de executie sunt generate in mod automat din programul de proiectare PAMIR. vezi PAMIR 3D

Tehnologia moderna de fabricare a structurilor din lemn industrializate impreuna cu sistemul de control al calitatii ne determina sa oferim pietei constructiilor din lemn cele mai inalte standarde de calitate, confort termic si fonic.

In acest sens se minimizeaza la maximum impactul asupra mediului prin reducerea costurilor cu intretinerea locuintelor.

CONSTRUCTII CASE DIN LEMN – AVANTAJE

  • Sunt usoare = consum de ciment si fier redus in realizarea fundatiilor.
  • Timp redus de fabricare si montaj, se poate lucra in orice anotimp.
  • Prin industrializare, consumul de material lemnos din fabrică este optimizat la maximum, economisesti timp care inseamna bani, cost competitiv fata de constructiile traditionale din beton, caramida, BCA, etc.
  Case din lemn si sarpante industrializate! 90% in atelier – 10% in santier!