Constructii agricole

banner_oferta_noastra2 HALE DIN LEMN PENTRU CONSTRUCTII AGRICOLE 

Pentru sectorul zootehnic halele din lemn reprezinta solutia ideala, economica si rapida in comparatie cu constructiile din metal similare din domeniul zootehnic, in mod special acolo unde exista mediu agresiv rezultat din dejectii.

In acest sens, compania noastra s-a specializat in fabricarea si montarea de sarpante/acoperisuri industrializate din lemn in sistem grinzi cu zabrele asamblate cu placi multicui pentru hale din lemn din domeniul zootehnic, avicol, piscicol, etc. cum ar fi:

Hale din lemn pentru cresterea si ingrasarea porcilor, maternitati pentru porcine, cresterea pasarilor, hale din lemn pentru bovine, ferme piscicole, abatoare, centre de echitatie, etc.

Halele din lemn sunt usor de intretinut, lemnul marindu-si rezistenta in contact cu mediul agresiv, uree/amoniac, etc. rezultat din dejectii. Structurile si sarpantele din lemn nu necesita intretinere in comparatie cu cele de metal. Animalele, pasarile se simt in mediul lor, relaxant ecolgic intrucat lemnul are aceste proprietati.

 hala_agricola_lemn  
Case din lemn si sarpante industrializate! 90% in atelier – 10% in santier!