Proiectare case din lemn

proiectare

  PROIECTARE CASE DIN LEMN PREFABRICATE

Habitat Eco Structuri SRL va ofera servicii complete de proiectare a structurilor din lemn pentru toate tipurile de case din lemn.

Proiectarea caselor din lemn si structurilor din lemn  se realizeaza cu programul de proiectare si calcul structural  pentru constructii din lemn RoofCon TrussCon in conformitate cu normativele romanesti in vigoare si Eurocod 5.

Proiectarea structurala pentru casele din lemn se executa in 3D. Toate proiectele structurale din lemn sunt executate in baza proiectelor de arhitectura, respectand cu strictete detaliile propuse de arhitect. In plus, dumneavoastra aveti  posibilitatea de a vizualiza proiectul structural in 3D pe calculatorul dvs.

Habitat Eco Structuri va pune la dispozitie gratuit un program de vizualizare 3D RoofCon Viewer 2013  ; pentru instalare urmati pasii din manualul de instalare

Pentru vizualizare 3D apasati butonul buton-3d1 (este amplasat in stanga sus).

  AVANTAJELE SI BENEFICIILE PROIECTARII CASELOR DIN LEMN CU PROGRAMUL DE DESEN SI CALCUL STRUCTURAL ROOFCON-TRUSSCON
 1. Pretul casei de lemn este cunoscut inca din faza de proiectare. Nu aveti costuri suplimentare la finalul montajului.
 2. Fiecare element structural pentru casa din lemn este calculat individual.
 3. Proiectarea casei din lemn se face foarte riguros, luandu-se in calcul conditiile locale de incarcare ( vant, zapada, ploaie, seism), dumneavoastra beneficiind la final de o casa din lemn sigura.
 4. Cantitatile de materiale si detaliile de productie sunt generate automat de program, eliminandu-se astfel pierderile de material lemnos. Platiti doar produsul finit, nu si pierderile.
 5. Elementele structurale ale casei sunt asamblate prin tehnologia ,,SUDURA LEMNULUI”.
 6. Casa din lemn proiectata si executata de compania noastra este detaliata pana la ultimul cui indiferent de complexitate.
 7. Sistemul de proiectare si cel constructiv permit realizarea de spatii deschise cu dimensiuni de pana la 7.5 m fara reazeme intermediare.
  FAZELE PREMERGATOARE PROIECTARII STRUCTURLE ALE CASELOR SI STRUCTURILOR DIN LEMN PREFABRICATE
 1. Proiectarea structurala pentru casa din lemn se executa numai in baza proiectului de arhitectura faza DTAC.
 2. Daca nu aveti deja un proiect, arhitectii Habitat Eco Structuri va pot proiecta casa pe structura din lemn personalizata in functie de terenul dumneavoastra sau aveti posibilitatea sa va alegeti. Habitat Eco Structuri va sugereaza cateva proiecte pentru case din lemn, unde costul este cu 50% mai redus fata de un proiect nou.
 3. Cumparand un proiect standard, primiti gratuit proiectul structural pentru casa din lemn.
  CUM SE PROIECTEAZA O CASA DIN LEMN – EXEMPLU
 1. Proiectare pereti din lemn
 2. Proiectare planseu din lemn
 3. Proiectare etaj sau mansarda din lemn
 4. Proiectarea  sarpantei, acoperis din lemn
Case din lemn si sarpante industrializate! 90% in atelier – 10% in santier!