Tehnologie

tehnologie

TEHNOLOGIE DE FABRICARE

Pentru fabricarea caselor, structurilor si a sarpantelor din lemn in sistem industrializat, fabrica noastra detine personal calificat, tehnologie si linii de productie de ultima generatie.

Avantajele si beneficiile tehnologiei de fabricare a caselor din lemn si sarpantelor in sistem industrializat:

– Toate elementele constructiei din lemn (peretii, planseele, sarpanta) sunt executate in unitatea de productie sub control strict al calitatii conform EN 14250.

– Siguranta in exploatare: toate imbinarile lemnului sunt calculate cu programul de proiectare si calcul structural pentru lemn RoofCon TrussCon.

– Costurile sunt cunoscute inca din faza de proiectare, acestea ramanand la fel pana la final.

– Spatii de locuit open space: utilizarea organelor de asamblare de tip placi multicui face posibila realizarea de sarpante cu deschideri foarte mari fara reazeme intermediare (stalpi, popi) pana la 40 m, atat pentru constructiile industriale (hale din lemn, sali de sport, acoperisuri pentru terenuri de sport, manejuri, suine, hale agricole, acoperisuri pentru piscine, etc), cat si pentru mansarde si acoperisuri.

– Prefabricarea structurilor din lemn reduce la jumatate timpul de instalare a acestora fata de structurile traditionale din lemn.

– Proiectarea este asigurata de o echipa de ingineri specializati la MiTek in programul de proiectare si calcul structural al lemnului, RoofCon TrussCon, conform Eurocod 5 pentru constructii, case, sarpante, mansarde, hale din lemn, etc.

Inginerii nostri proiectanti realizeaza documentatia tehnica pentru productia casei dumneavoastra, luand in calcul conditiile locale de incarcare ( vant, zapada, ploaie, seism), costurile investitiei reducandu-se la final.

  Case din lemn si sarpante industrializate! 90% in atelier – 10% in santier!