case_din_lemn

CASE PE STRUCTURA DE LEMN

Ce este casa pe structura din lemn?

Este o constructie a carei structura de rezistenta este proiectata si executata pe structura de lemn ca alternativa la constructiile de zidariei, cadre din beton armat si metal.

Proiectarea unei case pe structura din lemn se realizeza cu programe de proiectare specializate in calculul structural al lemnului, de catre inginerii structuristi ai companiei noastre cu softul de proiectare MiTek-PAMIR tinand cont de normativele de rezistenta in constructii.

Aceste case pe structura din lemn sunt foarte bine calculate din punct de vedere al rezistentei in timp, rezistantand mai bine la cutremure de pamant fata de constructiile similare din beton, caramida, metal, etc, deoarece lemnul este un marerial elastic.

constructii-lemn

constructii-beton
PARERI DESPRE CONSTRUCTIILE DE CASE PE STRUCTURA DIN LEMN!

2 motive pentru care unii romani se feresc sa-si construiasca case pe structura din lemn?

  1. Nu sunt informati corect despre avantajele caselor pe structura din lemn.
  2. Au avut ghinionul sa intre sau sa locuiasca intr-o casa pe structura din lemn care era prost construita din punct de vedere structural, cu o termoizolatie fonica si termica de proasta calitate, etc.

Acest lucru este o perceptie gresita, falsa, care aduce prejudicii de imagine producatorilor credibili, profesionisti, de case pe structura din lemn, care au investit sute de mii sau chiar milioane de euro in tehnologia de fabricare a acestui tip de case.

Ne referim aici:

  • in programe de proiectare specializate pentru calculul structurilor din lemn
  • in utilaje si linii de productie pentru prelucrarea si uscarea lemnului
  • in resursa umana calificata, ingineri proiectanti, operatori CNC, dulgheri de sarpante si muncitori montatori de case pe structura din lemn

CASE LEMN BIANCA SATISFACE CEL DE-AL 8-LEA SIMT IN MATERIE DE CONFORT !

Pentru a va convinge si schimba parerea despre constructiile pe structura din lemn va invitam sa vizitati FABRICA DE CASE DIN LEMN si Showroom-ul nostru din Balotesti,Jud. lfov, unde aveti posibilitatea sa intrati in contact cu tehnologia viitorului de fabricare a caselor pe structura din lemn industrializate.

Totodata, va putem facilita intrarea in mai multe case pe structura din lemn construite de Case Lemn Bianca incepand cu anul 1992.

showroom_bianca_balotesti_1 showroom_bianca_balotesti_2

  Case din lemn si sarpante industrializate! 90% in atelier – 10% in santier!
image_pdf