tehnologie

TEHNOLOGIE PROIECTARE

Proiectarea structurii de rezistenta a caselor si sarpantelor din lemn se face folosind programe specializate de desen si calcul structural pentru lemn, Pamir, RoofCon TrussCon si WoodEngine, furnizate de compania MiTek Industries.

Proiectantii nostri au experienta de peste 15 ani in proiectarea caselor si structurilor din lemn.

Casele proiectate de noi sunt sigure si conforme cu standardele europene in vigoare EN14250/2010.

Pentru proiectarea caselor din lemn, sarpantelor si planseelor in sistem industrializat asamblate cu placi multicui utilizam programul Pamir-software de proiectare structuri din lemn. 

Casele din lemn masiv in sistem traditional le proiectam cu programul WoodEngine.

 image079 proiectare_structuri_din_lemn_framing
image083 image085

 

image089 image087

RoofCon TrussCon este unul dintre cele mai performante si sigure programe existente pe piata constructiilor din lemn, pentru proiectarea si calculul de rezistenta dupa Eurocod 5.

image091 image093

Cu acest program, atat lemnul, cat si organele de asamblare sunt calculate foarte riguros, in conformitate cu incarcarile de zapada, vant si cutremur specifice zonei in care este amplasata constructia.

image095

Cantitatile de materiale si detaliile de productie sunt generate automat de program, fiind eliminate astfel pierderile de material lemnos. Platiti doar produsul finit, nu si pierderile.

image097 image099

Echipele de montaj sunt calificate si specializate in montarea structurilor din lemn dupa documentatiile puse la dispozitie de proiectantii nostri.

image101 image103
image107 image109

WoodEngine este un program performant in domeniul proiectarii caselor din lemn, atat in sistem traditional, cat si a caselor framing.

image105

Casele din lemn chertat, precum si cele in sistem framing, proiectate si executate de compania noastra sunt detaliate pana la ultimul cui, indiferent de complexitate.

image113

Toate materialele necesare realizarii constructiei (lemn, placi multicui, organe de asamblare metalice, osb, fermacel, betonyp, termo si fonoizolatie, etc.) sunt calculate automat in program, astfel costul constructiei este cunoscut inca din faza de proiectare.

Siguranta in proiectare, executie si montaj

Calitatea materialelor folosite in constructii este foarte importanta. Compania noastra utilizeaza cele mai sigure organe de asamblare cu certificare CE. Specificatiile tehnice ale organelor de asamblare si placilor multicui sunt introduse in programele de proiectare.

image115 image117

Lemnul utilizat este sortat si uscat vand clasa de rezistenta C24, clasa specifica pentru structurile din lemn.

  Case din lemn si sarpante industrializate! 90% in atelier – 10% in santier!

 

image_pdf