constructii_industriale_hale_pe_structura_lemn

CONSTRUCTII HALE INDUSTRIALE PE STRUCTURA DIN LEMN DE RASINOASE!

Hale_din_lemn_prefabricate
Hala_beton_sarptanta_lemn
hale_metalice_prefabricateconstructii_industriale

Halele industriale pe structura din lemn, sunt cu pana la 50% mai ieftine decat halele metalice sau cele cu stalpi si cadre de beton.

AVANTAJE: Sunt usoare, nu necesita fundatii grele, timp de executie si montaj redus, se pot monta si la temperaturi scazute pe timp de iarna.

FABRICA DE HALE INDUSTRIALE SI SARPANTE PREFABRICATE DIN LEMN ! PROIECTARE – PREFABRICARE – MONTAJ

Case BIANCA executa o gama variata de hale industriale pe structura din lemn de rasinoase in sistem industrializat (prefabricat) 100%. Totul se executa in fabrica de hale industriale si sarpante prefabricate din lemn  cu tehnologie  MiTek  ,,Sudura Lemnului,,

 

PASII CARE TREBUIESC FACUTI PENTRU A COMANDA SARPANTA-HALA INDUSTRIALA PE STRUCTURA DIN LEMN IN SISTEM INDUSTRIALIZAT !

Pasul 1: Trebuie sa ne puneti la dispozitie  proiectul de arhitectura al halei faza DTAC, impreuna cu planurile de invelitoare, sarpanta si 2 sectiuni. Daca nu aveti aceste planuri, arhitectii colaboratori ai companiei noastre va vor consilia si va vor oferi minimum doua solutii.

Pasul 2: Dupa ce avem proiectului de arhitectura (DTAC), compania noastra elaboreaza proiectul tehnic de executie (DDE) si oferta de pret.

Pasul 3: Hala, sarpanta se lanseaza in productie in baza proiectului DDE in vederea prefabricarii. Montajul poate fi efectuat de montatorii nostri sau de constructorul dumneavoastra sub supravegherea inginerilor BIANCA, conform planurilor si detallilor de executie si montaj.

Normativul utilizat pentru fabricarea halelor si structurilor din lemn prefabricate este EN 14 250, norma europena care utilizeaza organe de asamblare de tip placi multicui certificate CE pentru imbinarea lemnului.

Pentru sectorul industrial oferim 3 variante constructive:

hala_industriala_lemn Hale din lemn cu pereti integrali din lemn (framing) hala_industriala-lemn1Hale din lemn cu ferme tip portal- cadre din grinzi cu zabrele din lemn hala_lemn_arc_cercHale din lemn si depozite din lemn cu ferme din lemn tip arc de cerc
image_pdf