proiectare

PROIECTARE MANSARDE

Mansarda este unul dintre cele mai intime spatii dintr-o locuinta, insa amenajarea acesteia ridica de cele mai multe ori probleme beneficiarilor.

De ce se intampla acest lucru?

Totul porneste din faza de proiectare: majoritatea arhitectilor propun mansarde traditionale, situatie in care stalpii de sustinere sunt indispensabili. Mai mult decat atat, acestia sunt pozitionati in majoritatea cazurilor central, limitand libertatea beneficiarului in amenajarea spatiului mansardei.

V-ati imaginat sa aveti o mansarda libera, open-space, fara stalpi intermediari, pe care sa o puteti compartimenta si amenaja asa cum doriti?

Solutia o gasiti la Case Bianca. Case Bianca vine in intampinarea dumneavoastra cu cele mai noi metode de proiectare pentru mansarde din lemn, cu ajutorul carora putem sa realizam pentru dumneavoastra mansarda mult dorita, sub orice forma.

  CUM SE REALIZEAZA PROIECTAREA MANSARDEI LA CASE BIANCA? CARE ESTE TEHNOLOGIA DE FABRICATIE?

Case Bianca realizeaza proiectarea mansardelor din lemn cu ajutorul programului de proiectare PAMIR, program specializat pentru desenul si calculul structurilor din lemn conform Eurocod 5 si Anexele nationale romanesti in vigoare.

De la dumneavoastra avem nevoie doar de un desen de arhitectura cu volumul mansardei, planurile de invelitoare si o sectiune, de restul ne ocupam noi.

In situatia in care nu aveti asa ceva, arhitectii companiei Case Bianca va pot oferi acest serviciu, incepand cu deplasarea la fata locului pentru a face masuratorile (RELEVEUL), si pana la realizarea proiectului de arhitectura al mansardei, faza DTAC.

software_proiectare_mansarde_lemn

Dupa stabilirea solutiei arhitecturale a mansardei dumneavoastra, inginerii structuristi de la Case Bianca realizeaza proiectul tehnic de rezistenta al mansardei, il trimitem pentru a fi aprobat de dvs. in varianta 3D, inclusiv oferta de pret.

Avantajul este ca dumneavoastra veti cunoaste toate costurile legate de executia si montajul mansardei  inca din faza de proiectare, fara a aparea costuri suplimentare.

La final, dumneavoastra va veti bucura de o mansarda proiectata in sistem industrializat, o mansarda sigura si bine ancorata. In plus, mansarda dumneavoastra va fi mai spatioasa si fara stalpi de sustinere, care v-ar fi creat probleme in amenajare, cum se intampla in cazul unei mansarde din lemn traditionala.

 traditional  mansarda_industrializata

Case Bianca va pune la dispozitie solutii si servicii complete de proiectare a mansardelor din lemn, reusind prin tehnologia de proiectare si fabricare a mansardelor sa armonizeze relatiile dintre arhitectii si inginerii structuristi, care de-a lungul timpului au fost unele tensionate.

Datorita programelor de proiectare si calcul structural al lemnului de ultima generatie, Case Bianca realizeaza toate formele posibile si ,,imposibile” de mansarde in sistem industrializat, in propria unitate de productie, in sistem grinzi cu zabrele din lemn, asamblate cu placi multicui MiTek.

Mai jos puteti regasi cele mai intalnite modele de mansarde, insa suntem deschisi oricarei propuneri. Singura limita este doar imaginatia.

Proiectare mansarda frantuzeasca
 proiectare_mansarda_lemn_3  proiectare_mansarda_frantuzeasca
Proiectare  mansarda, mansarde – pod locuibil
 proiectare_mansarda_lemn_pod_locuibil  proiectare_mansarda_pod_locuibil
Proiectare mansarda, mansarde tip portal
 dakar  mansarda_portal_cu_planseu_posi_strut
Proiectare mansarda. mansarde cu suprainaltare pereti
 proiectare_mansarda_lemn_2  mansarda_cu-suprainaltare_pereti_1
Proiectare mansarda, mansarde tip arcuit
 proiectare_mansarda_arcuita_2.jpg  proiectare_mansarda_arcuita
Case din lemn si sarpante industrializate! 90% in atelier – 10% in santier!

 

image_pdf