case_din_lemn

DUPLEX BIANCA 235 P+M

 

Daca iti doresti o casa eleganta atat la exterior, cat si la interior, foarte bine compartimentata si gandita pentru a genera economii pe termen lung, acest duplex s-ar putea sa fie foarte atractiv. Desi ofera doua spatii locative, reuseste sa asigure intimitatea de care are nevoie fiecare familie, peretii fiind extrem de bine izolati din punct de vedere fonic.

Constructia este din lemn, ceea ce genereaza o serie de avantaje, precum elasticitatea si costurile reduse de intretinere, lemnul fiind cunoscut drept un excelent izolator.

In ceea ce priveste compartimentarea, aceasta este gandita astfel incat sa combine foarte bine relaxarea cu activitatile zilnice:

Parterul. Este compus dintr-un living mare din care se poate iesi in terasa, o bucatarie open space, o baie, dar si un garaj. Spatiile sunt mai mult decat decente, camera de zi avand 30 de metri patrati.

Etajul. Este compartimentat in asa fel incat sa genereze o doza de intimitate si confort. Are 4 dormitoare, insa acestea isi pot schimba cu usurinta rolul in birou sau diverse alte spatii de lucru. Cele 4 dormitoare sunt deservite de o baie.

Fiind foarte bine compartimentata si avand un aspect deosebit de placut la exterior, casa duplex Bianca 235 P+M este o alegere inteligenta pentru oricine doreste sa construiasca o locuinta perfecta.

image_pdf