case_din_lemn

DUPLEX BIANCA 246 P+M

 

Daca intentionezi sa iti construiesti o casa moderna si functionala, iti recomandam acest duplex structurat pe parter si mansarda, care ofera doua unitati locative extrem de generoase.

Faptul ca imparti constructia cu o alta familie iti ofera costuri mai mici, insa nu iti stirbeste din intimitate, in conditiile in care fiecare locuinta are intrare separata, iar gradina poate sa fie impartita printr-un gard.

Constructia este realizata din lemn si arata extrem de bine de la exterior, aspectul fiind condimentat cu elemente din lemn, cu suprafete vitrate mari, cu un acoperis in mai multe ape care sparge rutina si finisaje foarte placute.

La interior, compartimentarea te va convinge:

Parterul de 139.66 metri patrati este foarte luminos si generos atunci cand vine vorba despre spatiu. Livingul are 24.79 metri patrati si este unit cu bucataria pentru a spori senzatia de libertate. La parter se mai gaseste si garajul, o baie mica si o camera tehnica.

Etajul dispune de 4 dormitoare dotate cu cate un balcon fiecare si de o baie cu suprafata mare.

Aceasta casa pare a oferi totul: spatiu, cheltuieli reduse si o compartimentare moderna. Merita, asadar, sa o iei in considerare.

image_pdf