case_din_lemn

CASA BIANCA 113 P+1+M

 

Pentru cei care isi doresc o locuinta incapatoare, insa nu au la dispozitie un teren foarte mare pentru constructie, aceasta casa cu o suprafata desfasurata de 113 metri patrati, insa cu o amprenta la sol de doar 39.72 metri patrati este perfecta.

Proiectul este gandit pentru doua familii, motiv pentru care casa este lipita de o alta unitate locativa identica, insa acest lucru nu reprezinta niciun neajuns, atata vreme cat fiecare locuinta are intrare individuala si beneficiaza de o izolare fonica foarte buna.

Printre avantajele cu care se remarca aceasta constructie se numara si urmatoarele:

  • O compartimentare ideala pentru o familie numeroasa, in care fiecare membru are nevoie de o doza mare de intimitate. Are e dormitoare, un living mare cu chicineta si numeroase incaperi care cresc nivelul de confort, cum ar fi dressing-ul si cele 3 bai.
  • O structura foarte rezistenta din lemn. De  cele mai multe ori, lemnul poate asigura o rezistenta mai buna decat alte materiale, atata vreme cat este bine tratat.
  • Un design exterior simplu si elegant, ideal pentru zonele urbane.

Cel mai mare avantaj insa, este faptul ca poate fi construita pe o suprafata mica, lucru extrem de important in orasele din ce in ce mai aglomerate.

image_pdf