case_din_lemn

CASA BIANCA 125B P+1

 

Cei care isi doresc o casa cu suprafete generoase, cu garaj, posibilitatea de a amenaja un spatiu verde si finisaje futuriste, insa nu au suprafata necesara pentru o casa individuala, pot alege acest duplex pe care sa il imparta cu o familie de prieteni.

Este o cosntructie in forma de cub care acopera toate necesitatile unei familii moderne:

  • Are o suprafata mare. Fiecare locuinta a duplexului are o suprafata de 125 de metri patrati;
  • Este compartimentata in asa fel incat sa ofere un confort sporit. Vei simti doza mare de confort inca din momentul in care ajungi acasa si iti parchezi masina in garajul de la parter. Din garaj ai acces direct in holul casei, dupa care intri intr-un living open space, foarte luminos. Parterul dispune inclusiv de o baie si de o camera tehnica, in timp ce etajul este gandit doar pentru odihna, cu 4 dormitoare mari si o baie .
  • Este rezistenta. Structura casei este realizata din lemn, ceea ce ii asigura o rezistenta mare la cutremure sau la diversi alti factori externi.

Aspectul futurist al acestei case va convinge rapid orice familie moderna, care nu vrea sa faca rabat la calitate, isi doreste spatiu si in acelasi timp vrea sa economiseasca teren si bani.

image_pdf