case_din_lemn

CASA BIANCA 234 P+M

 

Ai o familie numeroasa? Iti recomandam o casa potrivita pentru familii cu multe persoane, bine ancorate in societatea moderna. Cu o suprafata totala de 234 de metri patrati, aceasta casa esrte dotata cu absolut tot ceea ce ai putea sa ai nevoie: multe dormitoare, camere spatioase pentru haine, spatii de depozitare, bai si spatii de relaxare.

Exteriorul este destul de concludent in ceea ce priveste caracteristicile acestei case: finisaje simple, drepte si moderne, geamuri mari si o structura deloc monotona. Desi este foarte mare, casa poate sa fie reprezentarea clara a acelor casute din povesti in care oricine vrea sa stea.

Interiorul, in schimb, te uimeste prin spatiu si prin mici detalii care il transforma intr-un interior modern, chiar futurist.

Ca la orice casa moderna, accentul se pune pe living. Acesta are 41.19 metri patrati, fiind un spatiu gandit special pentru familii mari. Impozanta livingului este sporita si de bucataria open space, si ea foarte mare: 17.18 mp.

Casa este dotata cu 2 bai, 4 dormitoare, spalatorie, numeroase spatii de depozitare si un garaj urias in care incap fara probleme doua masini.

Construita din lemn, casa nu genereaza costuri mari, chiar daca este mare. Tocmai de aceea, merita sa fie luata in calcul de catre oricine isi doreste mult spatiu.

 

image_pdf