case_din_lemn

CASA BIANCA 106 P

 

O casa moderna si confortabila nu trebuie sa aiba etaj, iar acest lucru este demonstrat de aceasta locuinta. Cu o suprafata generoasa de 106 metri patrati, aceasta casa este 100% functionala si confortabila, folosind tot spatiul in cel mai eficient mod.

Exteriorul este simplu, insa micile elemente de design din lemn te duc cu gandul la o casa prietenoasa cu natura. Vei descoperi, inca de la inceput, ca este o casa luminoasa, gratie geamurilor mari.

La interior, lucrurile sunt cat se poate de convingatoare:

  • Livingul. Are 30 de metri patrati si este prelungit printr-o bucatarie de aproape 10 patrati. Te poti juca extrem de mult cu spatiul pe care il ai la dispozitie in living, putand adauga un bar, o canapea de dimensiuni mari sau o zona de dining foarte atractiva.
  • Dormitoarele. Cele 3 dormitoare sunt foarte spatioase, fiecare dintre acestea avand minim 10 metri patrati. Acestea sunt deservite de 2 bai, aflate in imediata proximitate.
  • Dependintele. Pe langa principalele incaperi ale casei, vei descoperi o camara spatioasa, o spalatorie si o camera tehnica.

Pe timp de vara te vei putea bucura din plin de aer curat, pe terasa in care se poate iesi cu usurinta din living.

Fara a fi foarte mare, aceasta casa este foarte atractiva. Daca ai o suprafata decenta de teren, o poti dota si cu o piscina sau cu o mica gradina de legume care sa o transforme intr-un loc pe care sa il iubesti.

image_pdf