case_din_lemn

CASA BIANCA 49 P

 

Visul multor oameni este o casa pe pamant, care sa asigure toate cele necesare pentru un trai confortabil, insa in acelasi timp sa fie cat se poate de economica.

Acest vis poate fi conturat perfect de casa Bianca 49P, o locuinta bine adaptata la cerintele moderne, care asigura durabilitate si spatiu, in ciuda suprafetei de doar 49 de metri patrati.

Casa este compartimentata intr-un living mare si luminos, cu deschidere catre bucatarie, o baie si un dormitor. Atat din living, cat si din dormitor se poate iesi pe o terasa ce se poate transforma cu usurinta in spatiul perfect de relaxare.

Locuinta este ideala pentru o familie de varstici, asigurandu-le toate cele necesare intr-un spatiu restrans, insa si pentru o familie de tineri aflati la inceput de drum, care isi doresc un spatiu intim si confortabil doar pentru ei.

Cu o multime de finisaje placute, geamuri mari care asigura o lumina naturala din belsug si o compartimentare inteligenta, aceasta casa demonstreaza ca se poate obtine confort si in spatii mici.

image_pdf