case_din_lemn

CASA BIANCA 54 P

 

Daca vrei sa treci de la apartamentul din bloc la o casa pe pamant, insa nu vrei sa faci schimbari foarte mari in ceea ce priveste costurile de intretinere sau modul de organizare, aceasta casa este perfecta.

Este o constructie compacta, cu o suprafata desfasurata de doar 54 de metri patrati, care are drept principal scop economia. Asta nu inseamna ca face rabat la calitate. Vei descoperi finisaje de cea mai buna calitate, o compartimentare gandita foarte atent in asa fel incat sa asigure tot confortul de care ai nevoie si o structura din lemn care face fata tuturor provocarilor: temperaturi extreme, intemperii, daunatori si chiar cutremure.

Cum este compartimentata casa?

Cei 54 de metri patrati sunt impartiti intr-un living generos, de 28 de metri patrati, dotat cu o chicineta si cu o iesire in terasa, doua dormitoare si o baie. Iesirea catre terasa este cea care asigura si doza uriasa de lumina naturala, facand incaperea sa para mai spatioasa.

Compartimentarea este ideala pentru o familie de tineri proaspat casatoriti sau pentru o familie de varstnici, care isi doreste cat mai multa mobilitate.

Foarte bine izolata din punct de vedere fonic si termic, cu incaperi generoase si un exterior elegant, aceasta casa te va convinge ca este alegerea perfecta.

image_pdf