case_din_lemn

CASA BIANCA 65 P

 

Nu toate casele pe pamant trebuie sa aiba etaj pentru a oferi tot confortul necesar unei familii. Dovada clara este aceasta casa cu suprafata de 65 de metri patrati, care este extrem de bine compartimentata si reuseste sa ofere o multime de avantaje:

  • Este economica. O vei incalzi foarte usor, dat fiind spatiul mic si izolarea termica foarte buna asigurata de structura din lemn;
  • Este luminoasa. Atat livingul cat si dormitoarele dispun de geamuri mari, care lasa loc unei cantitati mari de lumina sa intre in casa si sporesc senzatia de spatiu;
  • Arata foarte bine. Atat exteriorul, cat si interiorul acestei case sunt finisate cu foarte mare atentie. Daca alegi sa o construiesti, vei avea o locuinta moderna, in care fiecare mic detaliu este gandit cu scopul de a obtine atat confort fizic, cat si vizual.

Cum este compartimentata casa?

Impartirea casei este gandita in asa fel incat sa faca fata tuturor cerintelor compartimentare. Astfel, te vei bucura de un living mare, de 20 de metri patrati, o bucatarie open space si 3 dormitoare deservite de o baie incapatoare.

image_pdf