case_din_lemn

CASA BIANCA 99 P

 

Simplitatea este cuvantul care poate defini cel mai bine aceasta casa cu un singur nivel, care are capacitatea de a oferi tot confortul necesar unei familii.  Fara a iesi prea mult in evidenta, casa reuseste sa dea un aer modern prin suprafetele vitrate mari si prin compartimentarea inteligenta, care face fiecare incapere sa para extrem de spatioasa.

Suprafata totala a locuintei este de 99 de metri patrati, ceea ce asigura un spatiu locativ perfect pentru 3 sau 4 persoane.  Camera principala este livingul, care are o suprafata de 33.67 metri patrati, care pare mult mai mare datorita bucatariei open space ce are si ea 9.05 metri patrati. In living se regaseste un semineu elegant si o iesire catre terasa care joaca si rol de geam si asigura o cantitate mare de lumina.

Cele 3 dormitoare sunt mari si sunt deservite de doua bai. Camera matrimoniala este completata de un dressing de 2.91 metri patrati.

Aspecte foarte atractive ale acestei case

  1. Este construita pe o structura de lemn, ceea ce o face rezistenta si economica.
  2. Dispune de o terasa incapatoare, care asigura acea conexiune extrem de relaxanta cu gradina.
  3. Permite atat o amenajare clasica, cat si una moderna, atat exteriorul cat si interiorul fiind gandite in asa fel incat sa asigure flexibilitate.
image_pdf