Descoperă Soluțiile Inovatoare de Construcții pe Structură din Lemn la Târgul Național Imobiliar (TNI)

Cu o experiență de peste 30 ani, ne-am impus ca unul dintre liderii de piață în România în ceea ce privește construcțiile pe structură din lemn. Cu o gamă variată de produse și servicii, de la case pe structură din lemn timber frame până la grinzi de lemn Posi-Joist, planșee casetate POSI FLOOR, construcții industriale/agricole, mansarde și șarpante industrializate asamblate cu plăci multicui, compania noastră oferă soluții de construcții sustenabile și inovatoare, adaptate nevoilor și cerințelor clienților. Tehnologia avansată, precum și atenția la detalii, asigură calitatea și durabilitatea acestor construcții.

TOT CE SE POATE CONSTRUI PE STRUCTURĂ DIN LEMN!

Compania noastră se distinge prin angajamentul ferm față de promovarea construcțiilor sustenabile. Într-o eră în care protejarea mediului înconjurător este o prioritate tot mai mare, suntem dedicați pentru promovarea caselor cu un consum redus de energie, precum cele nZEB (Nearly Zero Energy Building) și pasive. Prin adoptarea tehnologiilor moderne și a materialelor eco-friendly, construcțiile noastre nu doar că reduc impactul asupra mediului, dar și contribuie la crearea unui viitor mai verde și mai durabil pentru generațiile viitoare.

’’Habitat-Bianca nu este doar o companie de construcții, ci și un partener dedicat pentru clienții săi, oferindu-le soluții inovatoare și durabile pentru construcțiile pe structură din lemn. Cu o echipă experimentată și pasionată, suntem pregătiți să transformăm visele clienților în realitate și să contribuim la construirea unui viitor mai sustenabil pentru toți.’’

Ne desfășurăm activitatea în com. Balotești, jud. Ilfov, unde deținem: hala de producție, depozitele de cherestea și alte materiale, precum și o casă pe structură din lemn P+M – tip show-room, în care clienții pot vizita o casă cu adevărat nZEB, EFICIENTĂ ENERGETIC. Pentru execuția show-room-ului, am pus în practică experiența dobândită cu ocazia construirii celor peste o mie de case și șarpante pe structură din lemn, integrând într-un concept unic, bine gândit până la ultimul detaliu, tehnologii și materiale de construcții de calitate la costuri accesibile.

Pentru a marca participarea noastră la Târgul Național Imobiliar, oferim o reducere specială pentru toate contractele semnate în timpul evenimentului. Ai șansa de a beneficia de un discount de 500€ la proiectul tău, astfel încât să începi construcția visurilor tale la un preț avantajos.

Construcții pe Structură din Lemn

Casa_Pe_Structura_Din_Lemn_Frumusani_1
Casa_Pe_Structura_Din_Lemn_Frumusani_2
Planseu_Pe_Structura_Din_Lemn_Posi_Joist_2
Sarpanta_Pe_Structura_Din_Lemn_Sala_Sport_Chitila_1
Sarpanta_Pe_Structura_Din_Lemn_Sala_Sport_Chitila_2
Sarpanta_Pe_Structura_Din_Lemn_Sala_Sport_Chitila_3
Casa_Pe_Structura_Din_Lemn_Corbeanca_1
Casa_Pe_Structura_Din_Lemn_Corbeanca_2
Casa_Pe_Structura_Din_Lemn_Corbeanca_3
image_pdf