INCHIDERE PISCINA CU FERME PREFABRICATE DIN LEMN

Avantajul principal al grinzilor cu zabrele prefabricate este constituit de preuzinarea specializata a acestora in fabrica de sarpante industrializate, precum si de montajul rapid pe terenul beneficiarului, in baza planurilor de montaj.

acoperire piscina

Cu ajutorul grinzilor cu zabrele prefabricate se pot realiza inchideri si delimitari pentru diferite spatii. Astfel, in sectorul 3 al capitalei, am realizat de curand inchiderea unei piscine pentru a putea fi folosita de catre proprietari pe toata durata anului.

piscina acoperita

Grinzile cu zabrele prefabricate, folosind tehnologia “Sudura Lemnului”- concept modern de asamblare a elementelor structurale din lemn cu ajutorul placilor multicui-au fost preuzinate din lemn ecarisat de rasinoase, placi multicui Mitek, fiind tratate cu substante antifungice si antiseptice prin imersie in cuva de impregnare.

montaj ferme prefabricate

Structura de inchidere a piscinei a fost realizata cu grinzi prefabricate din lemn pentru sarpanta si cu pereti tip framing pentru inchiderile laterale.

Intre grinzile prefabricate din lemn au fost amplasate ferestre de mansarda cu actionare electrica, pentru iluminare, ventilatie si aerisire.

ferme prefabricare

Proiectul de rezistenta al structurii din lemn a fost realizat cu ajutorul software-ului RoofCon TrussCon, program de calcul structural pentru structurile din lemn, fiind luate in calcul conditiile locale de incarcari ( vant, zapada, ploaie, seism), cat si incarcarile permanente din invelitoare.

proiect acoperire piscina

proiect inchidere piscina

image_pdf